lördag 9 augusti 2008

Pott-rapport del 8

Det löste sig med det Stora, det kom på förmiddagen. I övrigt har allt annat hamnat rätt också, så summerat är det en bra pott-dag. Jag vågar knappt skriva det, men det känns som att det har vänt och att budskapet har gått hem - man gör det på pottan.

Men jag vet inte riktigt hur det ska gå när vi ger oss av på längre utflykter typ handla på Maxi eller i det lokala köpcentrumet. Hur gör folk egentligen? Man kan ju inte ta fram pottan i butiken - eller? Om man försöker skynda till en kundtoalett är det ju bergsäkert kö och hur gör man sen när sitsen är för stor, måste man ändå hala fram sin medhavda potta?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej gumman,
det är lugnt!

Är det kö förklarar du att ni har en liten nödsituation och ber om att få gå före (ingen säger nej till barn och gör dom det är dom idioter och då är det helt ok att tackla dem!).

Sitsen är antagligen för stor men sätt henne på främre kanten och sen sitter du på huk framför och håller i henne under armarna/bröstkorgen. Se till att hon lutar lite framåt behövs inte ens ett särskilt rejält grepp.

Funkade bra på killarna när de var små, har hittills inte tappat i någon ;)

Wow potta redan, hon är så stor!!
Förstår inte vart tiden for...

Kram,
Madeleine