söndag 9 mars 2008

Furu-chock

Idag var vi i vårt lilla hus och kollade runt. Flyttlasset går först på lördag, men vi skulle fixa några saker och hämta en diskmaskin som vi köpt på blocket, plus att det är rätt kul att bara VARA där, det är så häftigt med egen trädgård och övervåning.

Diskmaskin saknas nämligen, vilket är helt uteslutet att acceptera. Så även om blocketmaskinen åker ut om något år, när det nya stora fina lantköket är på plats, så är den värd varenda krona tills dess. Köket är för övrigt en furu-chock, och jag funderar på att plocka bort överskåpsdörrarna för att få in lite vitt.

Elin tyckte det var toppen i huset, hon inledde med att sätta på två plattor på spisen. Ugnen var kul att undersöka också, dock utan att sätta på den, pjuh. Trappgrindar har vi monterat både uppe och nere, men ovana vid inomhustrappor som vi är så glömde vi att stänga grinden. När vi började undra var Elin var, var hon redan halvvägs uppe - jättenöjd. Hoppas hon är lika nöjd på lördag kväll när hon ska sova i sitt nya rum, klädkammaren, som vi har byggt om till barnrum.

Inga kommentarer: