måndag 24 mars 2008

Börjar få koll

Nu har vi flyttat! Det är sååå härligt med trädgård och torktumlare och snälla grannar som hälsar välkommen med tulpaner. Lite trångt är det, men mysigt. De flesta flyttlådorna är uppackade och vi börjar få koll på tillvaron.

Dagen efter flytten lyste solen, det var varmt och vi grillade korv (på engångsgrill än så länge, men en ny fin grill står högt upp på köpa-listan). Idag snöar det, termometern visar minusgrader, E-pappan är sjuk igen (magsjuka) och jag tröstäter påskgodis.

Elin har hittills fixat flytten bra. Ibland blir hon lite kinkig på kvällarna och vissa morgnar har varit lite väl tidiga, men annars flyter mat och sömn på som vanligt. Jag undrar om hon undrar när vi ska "hem"igen, alltså när vi ska tillbaka till lägenheten. Och undrar när det går upp för henne att vi aldrig kommer att åka tillbaka dit, att det är HÄR som är hemma. Men hon kanske inte tänker så.

Språket fortsätter hon i alla fall att utveckla. Förutom att flyttkartonger har adderats till ordförrådet så pratar hon mer och mer för varje dag. Hon har fortsatt att härma sista ordet i våra meningar, men samtidigt säger hon fler och fler ord på eget initiativ. "Boll" är en favorit just nu.

1 kommentar:

m family goes västerut sa...

ville bara säga hej!
kram linda